20.9.2014

Ryttylän keikka

Perjantai oli aika tapahtuma rikas päivä! Aamulla hoidin viikkosiivouksen, hain Matiaksen töistä ja laitettiin ruoka. Syömisen jälkeen parturoin ja värjäsin Matiaksen hiukset - katso kuva 6 ;) Ja kun oltiin molemmat laittauduttu, niin suuntana oli: Vanha Trokari. Lähdettiin ajamaan Ryttylään keikalle ja mulle ainakin tuli täytenä yllätyksenä se, että Riksusta sinne oli ajomatkaa vain 15 minuuttia. Ei siis pitkä keikkamatka, jes! Perille kun saavuttiin, liiat kuteet riisuttiin... ja huomattiin että haitsu teline oli jäänyt kotiin. No, onneksi Tuulin poikaystävä tuli vähän myöhemmin meijän keikalle ja toi sen mukanaan. Kun soundit oli katottu läpi ja muut velvollisuudet hoidettu, oli ruuan aika! Oltiin tyytyväisia kun saatiin hyvää ruokaa ja juomaa.
Loppuaika ennen keikan alkua oli seurustelua ja nimmareiden kirjoittelua.


Soitettiin tunnin setti ja meno oli huikee! Vaikka väkeä oli valitettavan vähän, niin se ei yleisön mahtavaan fiilikseen vaikuttanut. Pariskunnat tanssivat ja monet tulivat kehumaan keikan jälkeen. Saatiin myös ennätysmäisesti 5 levyä myytyä.
Kiitos paikalla olleilla ja tytöille huikeasta päivästä!


Tänään on vielä toinen keikka edessä, eilen oltiin Ryttylässä ja tänään Hyvinkäällä. Herättiin aikaisin ja ollaan oltu koko päivä liikenteessä ja aiemmin päivällä vedettiin jo yksi keikka. Näistä keikoista lisää seuraavassa postauksessa..

Ei kommentteja: