22.9.2014

Rallicross sm

Lauantaina oli herätys klo 9:00, pakkasin laukun, herätin mieheni ja lähdettiin ajamaan Hyvinkäälle. 
Kokoonnuttiin tyttöjen kanssa treeniksellä ja sieltä sitten lähdettiin koko joukko keikkapaikalle klo 9:45.
Perillä kannettiin ja kasattiin soittokamat lavalle ja aloitettiin soundcheck. Kun oltiin valmiita, niin oli muutama tunti vapaa-aikaa ennen keikkaa. Me mentiin Matiaksen kanssa Amandalle ja Jesselle. Syötiin sielä aamupala ja laittauduttiin.
Kello kahdeksi palattiin takaisin keikkapaikalle ja oli päiväkeikan aika.


Klo 14:00 alkoi palkintojen jako, jota ennen soitettiin 2 kappaletta ja kun voittajat oli palkittu niin soitettiin vielä 1 kappale.
Onnea voittajille! ♥ Nämä kappaleet esitettiin akustisina, koska Vilma oli vielä tähän aikaan töissä.
Akkari keikan jälkeen oli ruokatarjoiluna kalakeittoa ja riisi-lihapaistia.


Kun oltiin soitettu ja syöty, niin lähdettiin (lähes kaikki) porukalla tarjoustalon loppuunmyyntiin. Amanda osti uuteen kotiinsa sauna tarvikkeita ja me Matiaksen kanssa ostettiin wc-paperia, pikaliimaa ja alla olevat söpön suloiset pariskunta-lautaset! :D ♥


Tämän jälkeen vapaa-aikaa oli jäljellä 3 tuntia ja lähdettiin mieheni kanssa ajamaan takaisin kotiin, Riihimäkeen. Matias katsoi jalkapallo pelin ja minä tein teille edellisen Ryttylä postauksen. Syötiin välipalaa ja palattiin illalla takaisin Hyvinkäälle iltakeikalle.


Soitettiin samassa tapahtumassa päivällä se akustinen keikka ja illalla vielä normi keikka ja tälläkertaa koko bändin voimin. Soitettiin tunnin setti ja kaikki meni niin kuin piti, mutta sitten  kolmanneksi viimeisen kappaleen aikana Alisan basso hajosi... Lopun keikan ajan Alisa jammaili lavalla ja lauloi taustoja. Onneksi tämä tapahtui vasta keikain lopussa eikä alussa. Jokatapauksessa keikka meni hyvin ja jäi hyvä maku suuhun. Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille! ♥

Ei kommentteja: