18.1.2013

Kipeenä

Suorastaan sairaat terveiset täältä meidän kotoota! Amandalla on keuhkokuume ja Alisa on parantumassa flunssasta. Pidettiin bändin kesken kokous tänään jo klo 12:00 (joten pahoittelut räjähtäneestä kauneudestamme) ja ollaan koko päivä päivitetty nettisivuja, blogia ja suunniteltu tulevaa.. ;) Ja mä olen menossa tänään katsomaan Negativea Hyvinkään Hopikseen! WUPII! :) Ikävä poikia, can't wait! Ps. Pahoittelut tän hetkisestä bannerista.. toi on väliaikainen ja vain siihen asti kunnes saan sen oikean tehtyä.
 photo IMG_20130118_150903_zpsdcd049b6.jpg photo IMG_20130118_150942_zps1246144c.jpg photo IMG_20130118_151018_zps0deeb1c9.jpg

11.1.2013

Amandan edelliset hiukset

Kaksi anonyymiä ovat pyytäneet kuvia siskoni edellisistä hiuksista ja tässä nytten neljä kuvaa niistä. :) Hiukset oli olkapäille ulottuvat lyhyet ja vähän kerroksittain leikatut. Blondit alta ja mustat päältä. Alimmissa kuvissa hiuksien vaaleat osat ovat harmaat sen takia koska hiustenvärin pesu vaiheessa värit sekottuivat/mustaa väriä valui vaalealle osiolle, joten sen takia ne olivat n. 2-3 hiustenpesu kertaa harmahtavat. Pesukertojen jälkeen hiuksistä lähti ylimääräinen väri ja blondit hiukset kirkastuivat ja niistä tuli sen väriset kuin pitikin, eli blondit. Niinkuin ylimmässä kuvassa. Kyllä kampaaja ymmärtää kun sille sanoo että blondit alta.. ja tummat päältä.. :) Ja maybe samanlainen leikkaus kuin Amalla eli vinottainen rikottu otsis. Toivottavasti joku näistä kuvistaa kelpaa? :) Ihanaa viikonloppua anonyymit!

Photobucket PhotobucketPhotobucketPhotobucket

10.1.2013

Uudet hiukset

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille lukijoille! Meillä tyttöjen kanssa uusivuosi starttasi uusilla hiuksilla kun kävimme piipahtamassa meidän kampaajalla Twisterissä. Ihanista uusista hiuksista kiitokset kuuluvat kokonaan Twisterin parhaille tytöille. Tässä kaikkien tyttöjen ''ennen ja jälkeen''-kuvat uusista hiuksista. Huomenna olisi tiedossa treenit sekä promokuvia.. :) Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille.. C ya! :)

Ennen:
Photobucket
Jälkeen:
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ennen:
Photobucket
Jälkeen:
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ennen:
Photobucket
Jälkeen:
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ennen:
Photobucket
Jälkeen:
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ennen:
Photobucket
Jälkeen:
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket