27.12.2012

Ilona

Ilonassa piipahdettiin heittämässä keikka toissaviikolla ja siellä oli niin paljon ihmisiä että huhhuh! Puolet salista oli meidän faneja, tai ainakin viimeistään silloin meidän soiton jälkeen. :D Bäkkärille oli varattu esiintyjille todella paljon ruokaa ja virvokkeita. Ne tilasivat pizzat meille! Harmittaa kun kadotin jonnekkin tietokoneen syövereihin yhden videon tältä illalta.. :( Lataan sen YouTubeen heti kun se tulee vastaan. Tässä kuitenkin kuvia Ilonasta! Laskekaa monta Sarca-paitaa näette.. :D PS! Amanda oli töissä, eikä siksi päässyt soundcheckiin. Sen takia olen näissä kuvissa ''soittamassa'' siskon kitaraa... Ja voin sanoa, että nää käpälät on luotu ainoastaan rumpukapuloille. Hahahaha, luoja paratkoon!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miks amanda on tossa yhessä kuvassa jos se kerta oli töissä sillon? ja miks "soitit" kitaraa, etkö sit oikeesti soittanu sitä? ja eiks rumpuja tarvittu ollenkaan vai oliks kitara tärkeempi? :-D

Sandra kirjoitti...

Haha! :D Aina keikkaa ennemmin on souncheck, johon amanda ei ehtinyt koska oli toissa. Ja paasi keikkapaikalle vasta puolituntia ennen keikkaa. Joten siksi soundcheckissa se olin mina joka joutui testaamaan kitaran aanet.. rampytin vain jotain huu haata.. :D Eli keikalla oli kaikki tytot paikalla ja omissa soittimissaan, thank god! ;D Ei keikkoja oikein voi vetaa jos joku jasen puuttuu ! :) PS! Jos ihmettelet ''kirjoitusvirheitani'' niin olen talla hetkella Aasiassa eika taala ole Suomen aakkosia nappaimilla! :D Hyvaa uuttavuotta!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, voitko pistää tarkempia kuvia amandasta noilla hiuksilla ku haluisin samanlaiset ni voisin näyttää parturille :D Laitoithan sä Alisastakin jokunen aika sitten ku joku pyysi :)

Sandra kirjoitti...

Hoituu! :)